POMOČ IN PODPORA
pomoc@chic.si
0Item(s)

Nemate artikala u vašoj košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pravo na odustajanje od ugovora - povrat robe

 

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od preuzimanja robe javi tvrtki da odustaje od ugovora, odnosno da želi vratiti robu bez da mora navesti razlog za svoju odluku.

 

Obavijest je potrebno poslati na e-mail pomoc@chic.s ili u pisanom obliku zajedno s ispunjenim obrascem za povrat robe (Obrazac za odustajanje od ugovora) na adresu Ubikvit d.o.o., Rocenska 5, Ljubljana. Kupac će primiti e-mail kojim se potvrđuje primitak obavijesti o odustajanju od ugovora.

 

Obrazac za povrat robe možete pronaći ovdje: http://chic.si/obrazec-vracilo-chic.pdf

 

Više informacija o odustajanju od ugovora možete pronaći ovdje: http://chic.si/informacije-vracilo-chic.pdf

 

U roku od 14 dana nakon odustajanja od ugovora kupac mora vratiti robu na adresu ponuditelja.

Molimo da paket zamotate u papir ili vrećicu na način da se ne ošteti ambalaža prilikom dostave. 

 

Jedini trošak koji ide na teret kupca vezano uz odustajanje od ugovora je direktan trošak povrata robe. Ponuditelj će kupcu odmah vratiti sve primljene uplate, odnosno najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka obavijesti o odustajanju od ugovora.

Ponuditelj može zadržati primljenu uplatu do preuzimanja vraćene robe ili dok kupac ne predoči dokaz da je robu vratio, osim ako tvrtka nudi mogućnost da sama preuzme vraćenu robu sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.

 

Kupac mora robu vratiti neiskorištenu, neoštećenu i u istoj količini kao što ju je i primio, osim ako je roba bila uništena, izgubljena ili se njezina količina smanjila, bez da je to greška kupca. Kupac odgovara za smanjenje vrijednosti robe ako je smanjenje vrijednosti robe posljedica djelovanja koje nije bilo potrebno za utvrđivanje prirode, karakteristika i funkcionalnosti robe. Roba mora biti zapakirana u originalnu ambalažu. Potrebno je priložiti kopiju računa.

 

Troškove povrata snosi sam pošiljatelj, osim ako to nije drugačije dogovoreno u pisanom obliku. Pošiljke s otkupom ne primamo. U slučaju dostave o našem trošku, kupcu ćemo zaračunati troškove povrata po važećem cjeniku Pošte Slovenije. Za troškove nastale zbog djelovanja koje je izvan uvjeta poslovanja ne odgovaramo.

 

 

Kupac mora vratiti robu na ovu adresu: UBIKVIT d.o.o., Rocenska 5, 1000 Ljubljana