Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Tekući brtvilo Za brtvljenje šavova, auto toplinu виброизоляционный za auto bloka motora, glave cilindara

Na lageru
82.26 kn 41.16 kn

Broj artikla:

w11524

Oznake:

Ovaj tekući punila je kvalitetan proizvod, koji će vam pomoći da s lakoćom brtvljenje bilo koje površine.Ne trebate nikakvu posebnu opremu ili alate.On je idealan za uljni brtve motora motocikla, jer je otporan na kiseline i lužine, маслостойкий i otporna na udarce.To se može spriječiti bilo curenja ili pukotine i produžiti vijek trajanja vašeg motora.Kako ga koristiti, samo ravnomjerno nanesite ga na brtvenu površinu i držati hermetički zatvoren.To je tako jednostavno i učinkovito.

Specifikacija:

Naziv: Auto sredstvo za brtvljenje tekući

Boja proizvoda: srebrna

Specifikacija proizvoda: oko 85 g

Radna temperatura: -40 ℃-200 ° c

Viskoznost proizvoda: > 1000 mpa

Rok trajanja: 12 mjeseci

Relativna gustoća: > 0,8

Otpornost na pritisak: sobna temperatura ≥ 8 Mpa

Pakiranje list:

1 * Auto sredstvo za brtvljenje tekući

Napomena:

1. Zbog različitih efekata prikaza i rasvjete stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala!

2. Pri ručnom mjerenju dozvoljeno odstupanje na 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu.

1. Jednostavna uporaba: Za privremenu ili trajnu zaštitu svoje opreme i dijelova ovaj tekući punila je odlično rješenje.Pri normalnoj temperaturi, on se suši i pretvara se u suhu отслаивающийся эластомер.To однокомпонентный polimer, fleksibilan i otporan na vibracijama i udarcima.To je također dobro brtvi različite površine zahvaljujući svojim dobrim герметизирующим svojstva.Ovaj tekući materijal za brtvljenje predstavlja однокомпонентный polimera.

2. Široka primjena: Ne morate brinuti o протечках u ulje sustavu motora vašeg motocikla, kao što su vodene pumpe, uljne pumpe, prirubnice i konac.Jednostavno nanesite ovaj tekući materijal za brtvljenje i uživajte u rezultatima.Također im možete pečat jedinice motora automobila i motora, glave motora, mjenjača i hidrauličke opreme.To će stvoriti čvrsto i fleksibilno brtvljenje, sposoban da izdrži visoke temperature i pritisak.To će povećati performanse i trajnost vašeg motora.

3. Učinkovitost brtvljenje: Tekuć brtvilo - to je moćan i svestran proizvod koji može pečat razne dijelove strojeva, kao što su cijevi, ventili, pumpe, prirubnice i sl. To može spriječiti curenje vode i ulja i produžiti vijek trajanja dijelova.On je otporan na kiseline i lužine, ulje, udarce, visoke temperature i vlage, a može se prilagoditi različitim uvjetima.Tekući brtvilo - učinkovit proizvod odgovara vašim zahtjevima za brtvljenje.

4. Jednostavan i robustan pečat: Ovaj tekući materijal za brtvljenje omogućava da za samo nekoliko minuta brtvljenje bilo koje površine u skladu s vašim zahtjevima.Sve što trebate učiniti je očistiti i osušiti клеевую površinu i ravnomjerno nanesite sredstvo za brtvljenje područje brtvljenje, nakon 10-20 minuta zategnuti, što je potrebno za korištenje.I gotovo.To je tako jednostavno i sigurno.

Mjere opreza 5. Aspekti: Za održavanje optimalne kvalitete ovog tekućeg sredstva za brtvljenje nakon svakog korištenja čvrsto zatvorite gumena kapica i čuvajte ga na hladnom i zračnom mjestu.Upozorenje: Skladištiti u zatvorenom obliku podalje od plamena i izvora topline.Na sobnoj temperaturi, ovaj proizvod može biti pohranjeni u trajanju do 1 godine.

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Težina proizvoda 85g
Tip proizvoda Punila, Ljepila i brtvila
Tip materijala Tekući
Naziv modela Tekući materijal za brtvljenje
Širina proizvoda 5cm
Dužina proizvoda 12cm
Visina proizvoda 4cm

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena