Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Novčanik Dug Poslovne Držač za kartice, Novčanik na засове Aluminij Metalik Kreditni novčanik od umjetne kože Čekovna knjižica Mini torbicu za kartice Za muškarce Novi

Na lageru
107.71 kn 37.73 kn

Broj artikla:

w12795

Oznake:

Opis:

100% potpuno novi i visoke kvalitete

Veličina:19*9.5*1.5 cm (približan iznos)

Materijal: umjetna koža

Dužina novčanik: dugi

Boja: kao na slici

Veliki kapacitet omogućuje da se vaš novac, kartice, novac, lična сберкнижку i druge sitnice.

Lijep poklon za svoje najdraže i prijatelja.

Jednostavno možete nositi u ruci ili staviti u torbu.

Upućivanje uključuje:

1 * novčanik

O slici Slike proizvoda odgovaraju stvarnosti.Boja proizvoda se može razlikovati zbog bljeskalice kamere, osvjetljenje, postavke monitora.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.

O isporuci

Nakon plaćanja vaše narudžbe šaljemo vam paket u roku od 5 radnih dana, osim blagdanskih dana.Kupac snosi punu odgovornost za carinjenje robe.Što se tiče vremena isporuke, što vam je potrebno unaprijed razjasniti informacije o vremenu isporuke u svoju zemlju. O povratku U slučaju da ste dobili neispravan ili pogrešno robu šaljemo vam ih ponovo ili ćemo vam vratiti novac.Klijenti se moraju provjeravati sve proizvode pri dobivanju i obavijestite nas u roku od 3 radna dana, ako neki dio nedostaje ili je oštećen.Mi ne povrat troškova dostave pri povratku bez grešaka.

U roku od 14 dana nakon primitka proizvod možete vratiti natrag.Kupci su odgovorni za troškove dostave prilikom vraćanja robe.

O unosima

Učinite nam uslugu, ostavite pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni narudžbom i robe.Molimo vas da ne žurite ostaviti nas negativne povratne informacije, ako ste nezadovoljni s narudžbama, ali dajte nam priliku riješiti problem za vas.Mi ćemo se potruditi da vas zadovoljiti.Adresa dobivanje Navedite svoje ime i prezime i kućni broj na vašoj adresi za dostavu ako naručujete, jer u Rusiji sada vrijede nova pravila, pošta neće poslati vam uputili, ako ne, navedite puno ime i prezime.Konačno, ne preuzimamo odgovornost.

Paul Muškarci
Osnovni materijal PU
Stil Casual cipele
Materijal obloge umjetna koža
Tip slike Nema
Naziv Clyine
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela /
Dužina novčanik duge
Ukras Nema
Torbice Standardne torbice
Sastav materijala Umjetna koža
Tip kopče Bez zatvarač

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena