Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Višenamjenski akril držač za pohranu velike toaletne potrepštine za Cas Dropship

Na lageru
31.56 kn 21.11 kn

Broj artikla:

w17233

Oznake:

Karakteristike:

Neobičan

potpuno novi i visoke kvalitete

Veliki kapacitet.Veliki prozirni spremnik za različite toaletne potrepštine.Dvostruke ručke za nošenje; za kreativno kombiniranje i horizontalno slaganje.Fleksibilan i izdržljiv.

UREDNIM.Odabirom desktop repozitorij za organiziranje nereda na komoda, pribora za doma / ureda, sredstva za njegu kože, make-up i tako dalje, napravite ga uredni i čisti, to je uvijek pri ruci kada je to potrebno za sve vaše dodatne opreme i pribora.Jednostavan pristup.

MALI, veliki.Izrađen od visokokvalitetnog akrilnog materijala, экологичен i predmet ponovne uporabe.idealan za spremanje pribora, toaletne potrepštine, kozmetika, knjige, mape, školskih kontrolnih radova, pribora za scrapbooking, alata, ručnog rada, kućanske potrepštine za popravak itd.

ŠIROKA PRIMJENA.Ovaj svestran stolni akril nositelj je namijenjen ne samo za skladištenje pribora, u kućnom uredu za studente, ali i za savršen držača alata za šminkanje, police za kozmetiku za njegu kože, opreme za kupaonice u kutiji, pribor za popravak kuće u kutiji, podmetače za knjige, desktop prijavite za prijenosno računalo, kutije za pohranu predjela u kutiji i tako dalje

JEDNOSTAVAN, ali PRAKTIČNA.Uštedite prostor i vrijeme za vas.Vrlo je pogodan za spavaće sobe, kupaonicu, ormar, komoda, kuće, domovi, ureda i mnogo drugog.Uredno odvijati sve svoje pribora, alata za šminku, kozmetiku za njegu kože i druge predmete.

Karakteristike:

Materijal: akril

Boja: prozirna

Tip 1: mali

Tip 2:

Tip 3: veliki

Mala veličina: ca. 17x22.5x15.5cm /6.69x8.85x6.10in

Veličina: Cca. 22x21x13.5cm / 8.66x8.26x5.31in

Veliki veličina: oko 33x21,5x15 cm/12,99x8,46x5,90 cm

Težina: približno 360 g

U isporuku je uključeno:

Univerzalni akrilni držač, 1 kom.

Napomena:

1. Molimo, dopustite da grešku 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.Hvala!

Vrsta Držači za uredski materijal
Materijal Plastika
Broj modela T8DB5CC1400412
Naziv superior
Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena