Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Kozmetički Vitrine 360 Okretni Stol Kozmetički Kontejner Stolni Organizator Brojač Kozmetičke Kontejnera Organizatori Stolni Držač Za Pohranu

Na lageru
148.17 kn 96.28 kn

Broj artikla:

w17596

Oznake:

Ovaj rokovnik-držač za četke za šminkanje podržava red na vašem radnom stolu i stavio sve svoje četke za šminkanje u razumno distribuiranom prostoru.Zahvaljujući гибкому pristup svojim stvarima i jednostavan pregled ćete moći s lakoćom koristiti četke.

Naziv: Organizator za četke za šminkanje

Materijal proizvoda: PP

Veličina proizvoda: (približan iznos) 12 * 12 * 12 cm/4.72*4.72*4.72 inča

Težina proizvoda: 700 g

Popis paketa:

Organizator za četke za šminkanje * 1

Napomene:

Zbog svjetlosnih efekata i kut kamere u boji proizvoda i boja, kao što je prikazano na slici, mogu se razlikovati.

Zbog ručnog mjerenja mogu biti odstupanja od proizvoda.

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Snažan i izdržljiv: Izrađen od vrhunskog polipropilenska materijala, ovaj organizator za četke za šminkanje pruža solidnu zaštitu.Njegov robustan dizajn garantira sigurnost svoje šake, tako da možete sa sigurnošću ih koristiti.

2. Praktičan pohranu: Naš fleksibilni organizator za četke za šminkanje omogućuje jednostavan i brz pristup vašim кистям i kozmetičkim opremu.Zahvaljujući вращающемуся na 360 stupnjeva prema ćete povećati efikasnost svog rada i spremite red u svom prostoru.

3. Make-up bez napora: funkcija lakšeg pristupa omogućuje brzo pronaći ono što vam je potrebno, zahvaljujući klasifikacija na tri сеткам i razumno распределенному prostor za razne predmete.Uživajte uredan i dobro organiziran туалетным stolom svaki dan!

4. Učinkovito skladištenje: Zbog dizajna sa visokim i niskim mreže naš organizator-držač za kistova za make-up vam omogućuje jednostavno pregledati sve vaše predmete, što olakšava pronalaženje četke i ne zatrpate vaš toaletni stol.

5. Višenamjenski držač: Optimizirajte radni prostor pomoću ovog držača za četke za šminkanje, koji služi kao organizatora za uredski materijal.Idealna da zadovolji vaše dnevne potrebe zahvaljujući vlastitim отделениям za olovke, olovke i alata za izrezivanje.Održavajte red na radnoj površini.Kompatibilan s resicama svih veličina i oblika.

Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena