Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Cijele odbojka na podlogu za miša Sunset Over Sea podloga za miša Vodootporan Cijele podloga za miša na non-slip gume temelju miš za uredski laptop

Na lageru
23.98 kn 17.95 kn

Broj artikla:

w20067

Oznake:

【Odbojka na podlogu za miša】Sunset over more i plaže okrugle podloške za miša, koji će dodati dašak boje u dekor vaše radne površine i postati kreativan poklon koji možete podijeliti s obitelji, prijateljima i kolegama.

【Veličina podloške za miša】 7,9 x 7,9 x 0,12 inča (200 mm x 200 mm x 3 mm), Утолщенная konstrukcija debljine 3 mm može učinkovito zaštititi radni stol i pružiti udobnu podršku naših ručnih zglobova.

【Osnova od prirodne gume】 Đonovi dizajn gumene osnove, omogućuje čvrsto držati za radnu površinu, izbjegavati nepotrebne klizanja.Nema mirisa i neškodljiv za zdravlje.

【Površinu od лайкровой tkiva】 Kvalitetna i glatka površina nudi izvrsnu brzinu miša i kontrolu u prometu, pogodan za sve vrste miševa, kao što su društvene, igre, dizajn i sl.

【O održavanju i послепродажном održavanje】 Моющийся dizajn, mrlje se mogu oprati ili očistiti vodom.Ako imate bilo kakvih pitanja o našim ковриках za miša, molimo vas da nas kontaktirate, a mi ćemo vam pružiti besplatnu zamjenu ili puni povrat novca.

Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena