Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

2X DIY Diamond slikarstvo, Diamond vez, Okrugli smola, Diamond Vez križ, Dom Dekor 30x40 cm, Sveta Obitelj Isusa

Na lageru
110.24 kn

Broj artikla:

w21449

Oznake:

Slike s dijamantima, napravio svojim rukama, može izazvati osjećaj za postignuće, naučiti kako smanjiti stres i regulira emocije, mogu obogatiti slobodno vrijeme starije osobe i djecu, a time i jačanje strpljenje i otvara vam drugi život.

Ova slika s dijamantima ručni rad može poboljšati svoje razumijevanje boja i estetike.Dijamanti ručni rad lijepo раскрашены a možete ih poslati prijateljima i ljubljeni, da su podijelili svoje sreće.

Transparentno tiskanom platnu водонепроницаемо, влагостойко, bez bora, homogeno teksture visoke rezolucije, ekološki čisto, meko, da ga nije lako sklapanje, ispis u boji i točne uzorcima vas očarati na svjetlo, dajući svojoj sobi novi izgled.

Okrugli dijamanti pojednostavljuju proces proizvodnje dijamanata svojim rukama i pogodne su za početnike.Kvalitetan okrugli dijamanti izgledaju sjajna, nikada ne glazura nad više svijetle, imaju dobru teksturu i ljepotu, kao i živopisne slike, koje se mogu savršeno da ukrasite svoju sobu.

Nježna i sjajna kristali dijamanata u kombinaciji s profinjenim uzorcima stvaraju izuzetna umjetnička djela.Sam uzorak ima ljepljiv pozadinu i plastični poklopac da biste spremili sliku ljepljiv, a zatim prikvači dragi kamen, da bi se slika može lako završiti.

Stil: Religion

Boja: kao na slici

Materijal: tkanina + smola

Veličina: 30 x 40 cm

Sadržaj pakiranja:

2 * Platna

2 * Setovi dijamanata

2 * Заостренная ručka za bušenje

2 * Cement

2 * Ploča za bušenje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena