Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Berba ženske ukosnice za kosu, svadbeni nakit ručne izrade s umjetnim biserima za kosu, pribor za styling kose na svojim rukama

Na lageru
67.53 kn 50.00 kn

Broj artikla:

w235517

Oznake:

B99 Cvjetne ukosnice za kosu, ukrasi za kosu ručni rad, svadbeni nakit za kosu sa umjetnim biserima za festival, svadbene zurke, mozga dekor B99

Specifikacija proizvoda:

Karakteristike:

Vintage bobby pin za kosu u obliku cvijeta sa strane: Ova elegantna bobby pin za kosu u vintage stilu s nježnim cvjetnim uzorkom daje bilo frizuru dodir неподвластной vremena za uljepšavanje.

Cvjetne ukosnice za kosu, Ukrasi za kosu: Ove cvjetne ukosnice za kosu su ne samo stilski pribor, ali i sjajan ukras za kosu, dajući vašem opštem načinu dodir ženstvenosti.

Berba ženske ukosnice za kosu: Zahvaljujući dizajnu, вдохновленному starina, te kopče za kosu pridaju im i starinski šarm, što ih čini idealnim dodatkom za žene koje traže posebnost i poenta.

Šlem od roze boje i zelenog lišća s četkom: U ovoj atraktivnoj glavu уборе u kombinaciji ružičasti cvjetovi, listovi su zeleni i elegantan četkica, stvarajući причудливую богемную atmosferu za svaku prigodu.

Svadbeni nakit za kosu ručni rad s umjetnim bisera: oni su sa brigom i pažnjom na detalje, te svadbeni nakit za kosu ručno ukrašene fin umjetnih bisera, добавляющим dodir elegancije i sofisticiranosti vašem svadben ансамблю.

Specifikacija:

Materijal: legura, umjetni biseri

Oznaka: Ukras za kosu

Stil: starinski

Napomene:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja, u proizvodu postoji razlika u boji, molim vas, shvatite to.

2. Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

U isporuku je uključeno:

1 * bobby pin za kosu

1, O isporuci: Nakon što naručite robu, mi ćemo brod vašu kupnju u roku od 3-4 dana.Ako imate posebnih zahtjeva, molimo vas da ostavite nam poruku ili nas kontaktirajte direktno. 2, O povratku: ako je roba oštećena prilikom transporta, možete ga vratiti u roku od 7 dana.Prilikom podnošenja zahtjeva za povrat sredstava kupac mora dobiti potvrdu od prodavatelja. 3, O veliko prodaje i izravni isporuci: Za veleprodaje mi nudimo besplatnu isporuku, isporuka koje traje samo 3-8 dana.Za direktne isporuke smo mogli poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite. 4. Kako da pratim svoju parcelu?: Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopiran u preglednik za otvaranje) 5. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi narudžbe, molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor.Jer vaša podrška je naša pokretačka snaga.

Materijal Rafting
Paul Žene
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv odjela Za odrasle

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena