Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Kawaii Velika gaming podloga za miša Extra XXL Pink Sakura Mačka Macbook Slatka Mat Tipkovnica Prijenosno Računalo Pribor za геймерского površine

Na lageru
145.44 kn 72.72 kn

Broj artikla:

w25480

Oznake:

Кавайный velika gaming podloga za miša Extra XXL Pink Sakura Mačka Macbook Slatka Mat Pad tipkovnicu za laptop, desktop pribor za gamere

• 【Veličina】 Kao što je prikazano na slici

• 【Simpatičnog dizajna】 Stolni mat kawaii je pogodan ne samo za miša i tipkovnice, ali i pogodno za uređenje vašeg stola.Vaš izbor za ugodan rad / studij / igre kod kuće.To je također prekrasan dar za djecu, suradnicima, obitelji i prijatelja.

• 【Veliki veličina】 Veliki veličina ovog stolnog tableta daje dovoljno prostora za kretanje ruke.Broji miša, tipkovnice i druge uredske potrepštine, štiti površinu vašeg stola.

• 【Сверхгладкая površina】 Udoban, ugodan za kožu, prozračna tkanina od likra sa glatkom površinom omogućuje miša lako skliznuti na zahtjev, pružajući optimalnu brzinu i precizno upravljanje mišem tijekom rada i igre.

• 【Linija na rubovima 】 Visokokvalitetna linija ovog velikog miš za pisanje osigurava da se podloga za miša se neće istrošiti ili deformirati tijekom korištenja.

• 【Gumeni đonovi osnova】 Donji dio ovog punokrvni desktop miš za pisanje izrađena od prirodne gume.On ima dobre otpornosti, garantuje da igra maska ostaje na mjestu, i u isto vrijeme blagost, снижающей umor zgloba.

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Boja Pink
Primjena velika podloga za miša kawaii, stolni mat anime pink, gaming podloga za miša xl kawaii, podloga za miša pink igra, roza podloga za miša igra, podloga za miša kawaii pink, podloga za laptop anime kawaii, veliki ružičasti podloga za miša, Kategorije Ženska moda, Muška moda Telefoni i telekomunikacije Računalo, Ured i sigurnost Potrošačka elektronika Nakit i satovi Za dom, Proizvode za kućne ljubimce, torbe i obuće, igračaka, Zabava za djecu na otvorenom i sport Ljepota, Zdravlje i kosa Automobile i motocikle, alati i home poboljšanje Razumnu kupovinu, Bolji život! 0 pink anime podloga za tipkovnicu, podloga za miša gamer kawaii, slatka miš, Slatka мультяшный podloga za miša, slatka miš površine XL
Tema Anime, kawai, Slatka

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena