Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Stroj za kuhanje фрикаделек od nehrđajućeg čelika Pribor za Ručni Stroj za kuhanje фрикаделек Proizvođač 304 Pribor za kuhanje фрикаделек od nehrđajućeg čelika

Na lageru
217.67 kn 108.83 kn

Broj artikla:

w268175

Oznake:

Glavne točke:

1. Jednostavno kuhanje фрикаделек: pomoću ovog alata možete kuhati okruglice u nekoliko jednostavnih koraka.Objavite junetina na okrugli žlicu, zatim izrežite i uvaljati u lopaticu.Meso će biti lako spada sa žlicom, ne прилипая i bez prekidanja.

2. Долговечное kvaliteta: Ovaj alat za kuhanje фрикаделек, izrađene od hrane 304 nehrđajućeg čelika, glatka na dodir, izdržljiva i lako se čiste.Možete ga koristiti na duže vrijeme, ne izlažu korozije i ne razbija.

3. Učinkovito i jednostavno: pomoću ovog alata za izradu фрикаделек istovremeno se može kuhati 2 ili 3 ćufta dobre forme, čime se štedi vaše vrijeme i trud.Možete izabrati jedan od 2 stilova u skladu s vašim željama i uživati u domaćim okruglicama u bilo koje vrijeme.

4. Povoljno držati: Uživajte kuhanja фрикаделек bez napora pomoću našeg alata.Dugačka ručka omogućuje jednostavan zahvat koji smanjuje opterećenje na ruke i omogućuje da se osjećaju više opuštena.Takav dizajn omogućava jednostavno rukovanje za kuhanje idealne фрикаделек svaki put.

5. Višestruka upotreba: Bez obzira взбиваете li slastica ćufta za obiteljsku večeru ili se tijesto za slatke kekse za zurke, ovaj alat se široko primjenjuje za pripremu šerbet za hotele ili riža lopti za restorane.

Uz pomoć čvrste forme za kuhanje фрикаделек možete lako kreirati ćufta savršen oblik.U jednom trenutku ispada 2 ili 3 ćufta dobre forme.Zatim izrežite i uvaljati lopaticom, kao tijesto za kolačiće.Tako ćete se osjećati u kuhinji ugodnije.Neophodan kuhinjski aparat za ljubitelje фрикаделек.

Specifikacija:

Naziv: Alat za kuhanje фрикаделек

Materijal: nehrđajući čelik 304

Veličina proizvoda: (2 opcije)

Dvostruka cijev: oko 24 * 7,4 cm / 9,45 * 2,91 u.

Tri cijevi: oko 24 * 11,1 cm / 9,45 * 4,37 cm

Pakiranje list:

1 * Uređaj za kuhanje фрикаделек od nehrđajućeg čelika

1 * Rezanje lopatica od nehrđajućeg čelika

Broj modela Stroj za kuhanje фрикаделек
Tip pribor za kuhinjske slavine Dozatora za sapun za sudopera
Vrsta Pribor za kuhinjske slavine
Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena