Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

3D Ispis Bijela Призрачная Kavez za Pijetla Uređaj za Apstinenciju BDSM Fetiš S Ručni Prstenom za penis Seks-Igračke za odrasle

Na lageru
499.01 kn 229.52 kn

Broj artikla:

w275966

Oznake:

Da li ste u potrazi svoju sljedeću ćeliju ili sjediti i razmišljati "kako funkcioniraju stanice čednosti", OPUSM brine o vama.U našem ogromnom asortimanu zastupljeni su stanice za svinja za sve vrste muških i sve vrste Ljubavnice.

Lagan: Nema osjećaja težine.

Cijelo kućište s 3D ispisa: čvrsta, bez srha, bez traumatizing kožu.

Мультиразмерный: savršen za vaše član zahvaljujući precizno rukovanje.

Materijal: prirodna smola, koristan materijal.

Veličina ćelije: XS, S, M, L, XL. Detaljan veličina, molimo vas, pogledajte na slici.

Prsten veličine (unutarnji promjer): 42 mm / 1,65 inča, 46 mm / 1,81 dolara inča, 48 mm / 1,88 cm, 53 mm / 2,08 cm, 60 mm / 2,36 inča.

U pakiranju.:

1 stanica za PC (po vašem izboru)

1 prsten za PC (po vašem izboru)

1 ključ i bravu za PC

1. Šalje li upućivanje diskretno?

Da, naravno, privatnost klijenta za nas najvažnije.Mi uopće ne spomenuti što je unutra, jedini čovjek koji zna što je unutar ambalaže, - to ste vi.

2. U čemu je razlika između vašim proizvodima i drugim?

Svi naši proizvodi su originalni i potpuno nove, možemo izvršiti кастомизацию i direktnu isporuku, ako imate bilo kakve posebne zahtjeve, samo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

3. Od čega su vaše igračke?

Sve naše igračke s 3D ispis izrađene od sigurne za tijelo smole, nema neugodan miris i nije otrovan za ljudsko tijelo.Svi naši proizvodi od nehrđajućeg čelika, izrađene od čelika tipa 304 ili aisi 316L, možete biti sigurni u njihovu višekratnu uporabu.

4. Li upisali točnu veličinu?

Da bi se osiguralo ispravno slijetanje, izmjerite širinu svog člana (izmjerite od osnivanja).Definiranjem svoj promjer, možete odabrati veličinu koja će vam odgovarati više samo po veličini i udobnosti.Mi nismo profesionalni mjerne agencijom, molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 mm, hvala.

1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO) 2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja. 3. Šaljemo samo potvrđena adrese naloga.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke. 4. Prikazane slike ne odgovaraju stvarnom proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu. 5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika. 6. Ako niste primili paket u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! 7. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ćemo izdati VAM povrat novca ili ZAMJENU.Izuzetaka nema!Troškove dostave plaća prodavatelj i kupac na pola. 2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak. 3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa www.chic.com.hr.Ili možete naručiti zamjenu. 4. Uzmemo na sebe sve troškove prijevoza, ako se roba (ova) ne odgovara tvrdio.

1. Vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, tako da, molim vas, ostavite savjet 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima, puno vam hvala. 2. Ne ostavljajte negativnu ocjenu, nije nam se obratite za pomoć, molimo ne ustručavajte se najprije nas kontaktirati ako imate bilo kakvih problema.Povratne informacije-to je naš život, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, molimo, kontaktirajte nas da biste dobili najbolje rješenje, mi ćemo odgovoriti na sve poruke što je brže moguće, unaprijed vam se zahvaljujemo na strpljenju.

Broj komada Jedna mjerna Jedinica
Непристойная slika No
Tip proizvoda Prsten za penis
Seksualno causeth na razmišljanje No
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela Ghost
Naziv MAGICRAE SM
Materijal ABS

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena