Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Gradijent ispunjava roza nadzemni nokte s trešnje po cijeloj površini, dugotrajna siguran materijal, vodootporan nadzemni nokte za маникюрного salon za žene i djevojčice

Na lageru
34.15 kn 19.78 kn

Broj artikla:

w281319

Oznake:

NOV99 Nadzemni nokte s uzorkom šahovske ploče i trešnje Dugotrajna siguran materijal Vodootporan nadzemni nokte za ukrašavanje noktiju svojim rukama NOV99

Specifikacija proizvoda:

Karakteristike:

1. Visoko kvalitetni materijal: Izrađen od visokokvalitetne smole, je bezopasna i kemijski materijal, bezopasan za nokte i zdravlje.Ne brinite o lomu noktiju, za istu čvrstoću i elastičnost, kao i kod prirodnih noktiju.

2. Jednostavnost korištenja: iznad Duge nokte s желеобразным ljepilom vam omogućiti da napravite vaš omiljeni manikura za samo nekoliko minuta, bez čekanja posjet маникюрного salona.Nekoliko jednostavnih koraka će vam omogućiti da postignete iste impresivne profesionalne učinak kod kuće.

3. Različite dimenzije: 24 komada nad glavom nokte u 12 različitih veličina, bez obzira na veličinu vaših noktiju, možete odabrati najprikladnije veličina.Lako ih obrezati i подпилить bilo koje dužine i oblika koji vam se sviđa.

4. Pogodan za razne prigode: Nadzemni nokte pogodan za profesionalce nokta usluge ili one koji istražuje nail art.Odličan poklon za svoje supruge, djevojke, majke ili sestre, idealan je za zabave, sastanke, svadbe i sl.

5. Savršen poklon: Tisak na briljantan glavom noktima - savršen poklon za curu, ženu, prijatelja i rodbine.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, mi ćemo odgovoriti na vašu informaciju na vrijeme.

Tehničke karakteristike:

Materijal: smola

Broj: 24ШТ

Element: trešnja, šahovska ploča U paketu je uključeno:

1 set * Nadzemni nokte (24 kom. u paketu)

24 kom. * Желейный ljepilo

ili

1 Set * Nadzemni nokte (24 kom. u paketu)

1 Boca * Ljepilo

1, O isporuci: Nakon što naručite robu, mi ćemo brod vašu kupnju u roku od 3-4 dana.Ako imate posebnih zahtjeva, molimo vas da ostavite nam poruku ili nas kontaktirajte direktno. 2, O povratku: ako je roba oštećena prilikom transporta, možete ga vratiti u roku od 7 dana.Prilikom podnošenja zahtjeva za povrat sredstava kupac mora dobiti potvrdu od prodavatelja. 3, O veliko prodaje i izravni isporuci: Za veleprodaje mi nudimo besplatnu isporuku, isporuka koje traje samo 3-8 dana.Za direktne isporuke smo mogli poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite. 4. Kako da pratim svoju parcelu?: Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopiran u preglednik za otvaranje) 5. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi narudžbe, molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor.Jer vaša podrška je naša pokretačka snaga.

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj komada KOMBINIRANI

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena