Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Auto šampon visokog tlaka, tekući vosak, sredstvo za pranje automobila, Sredstvom za čišćenje za autopraonice, 500 ml, Автопена, poljski za detalje, Snježna pjena, Sprej za pranje posuđa.

Na lageru
109.39 kn 60.17 kn

Broj artikla:

w29922

Oznake:

Auto Šampon za Visoki Tlak Tekući Vosak Za Pranje Automobila Sredstvom za čišćenje 500 ml Auto Pjena Za Poliranje Detalja Snježna Pjena Sprej-Pranje Potrošni Materijal

Osnovne točke: 1. Učinkovito uklanjanje prljavštine: Ovaj vosak za autopraonica može učinkovito ukloniti prljavštinu iz boje vozila, ostavljajući vaš automobil briljantan i besprijekorno čisto.Tvori gustu i osjetljivu pjena koja se lako isprati, ona ne uzrokuje ogrebotine i ne oštećuje boju vozila.

2. Sigurna i щадящая formula: Naš vosak za pranje automobila - sigurno i praktično rješenje za vaše vozilo.U sastav sredstva dolaze ekološki čiste sastojke koji nisu udarali štetu na vašem vozilu ili okoliš.Nežno, ali efikasno pročišćava i štiti površinu vašeg automobila, dajući im trajan sjaj.

3. Vrlo praktično: jednostavno operite vaš automobil kod kuće s lakoćom, koristeći vosak za pranje vozila.Svaki put dodavati vozila novi njegovan izgled i uštedite novac na skupe profesionalne usluge autopraonice.Zahvaljujući koncentrirane formule koristite manje proizvoda, maksimalno se smanjuje vrijeme i troškove.

4. Povećanje razine zaštite: Upotreba voska za pranje automobila pruža dodatni sloj zaštite, lakiranja vašeg vozila.On produžuje vijek trajanja, poboljšava sjaj, zaštitu od prašine i vode, a također pruža sigurnost komponente voska.

5. Dar ideja za ljubitelje automobila: Razmazite svoju strast za automobilima s pomoću našeg voska za pranje automobila; savršena ideja za poklon za ljubitelje automobila.Daje blistav sjaj, koji se sprema dugo i poboljšava izgled bilo kojeg automobila.Vaša obitelj i prijatelji uživati u luksuznom lavaboom automobila.

Преобразите svoj automobil pomoću naše tekućine za poliranje automobila.Naša nježna formula stvara gustu i delikatan pjena, zahvaljujući kojoj vaš automobil svaki dan izgleda kao nova.Produžite vijek trajanja boje vašeg automobila, indulging entuzijazam vozača.

Specifikacija:

Naslov: Tekućina za poliranje automobila.

Zapremina neto: 500 ml

Rok trajanja: 3 godine

Oznaka: neto deaktiviranje, mast stakla, nedostatak oštećenja boje vozila

Upute za uporabu:

Razrijediti vodom u omjeru 1:300. Obrišite tijelo čistom krpom i šamponom, a automobil će uskoro postati čista i polirano pogled

Pakiranje list:

1 kom. tekući premaz za auto

Napomena:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog različitih dimenzija, napravljen ručno, dozvoljeno je razlika u iznosu od 1-2 vidi

Kapacitet 500 ml
Rok trajanja 3 godine
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Koncentrirani DA

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena