Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

1PC Body Donje Korektivne donje Rublje Body Odijela S Otvorenim Промежностью Slimming Body Shaper Donje Rublje Žensko Tijelo, Uske Korektivni Posteljina Ženska Trbuščić

Na lageru
155.82 kn 76.37 kn

Broj artikla:

w300551

Oznake:

1PC Body Donje Korektivne donje Rublje Body Odijela S Otvorenim Промежностью Slimming Body Shaper Donje Rublje Žensko Tijelo, Uske Korektivni Posteljina Ženska Trbuščić

Opis:

Sastav tkanine: 80% najlon, 20% elastan

debljina:

Ima li kopče: Da

Bešavne ili ne: Da

Boja: crna, u boji kože, smeđa

Tehničke karakteristike:

80% najlon, 20% elastan

Uvezeno

Kopča se izvukla

Samo ručno pranje

【Savjeti za odabir veličine】 Slijedite naše veličina tablice i izmjerite svoje poprsje, struk i bokove.Vi svibanj biti iznenađeni na koliko je "malen" izgleda body prilikom prvog dolikuje.Ali ne brinite, body posebno šivana od сверхэластичной tkiva, da to облегало vas u svim pravim mjestima!

Body s kontrolom trbuh: To bešavne korektivne donje rublje čuva struk, lift sise i zaglađuje trbuh.Njegova mekana kao šapat, i besprijekoran dizajn čini to skulpturalnost proizvod neophodan za davanje u prirodnom oblik vašem tijelu.

Zgodan materijal: Body-bič izrađen od kvalitetne tkanine, laka, meka i ugodna za kožu.Grudima je izrađen od prozračne сетчатого materijala, lagan i udoban za duže nošenje.

Dizajn grudnjak bez kompresije: Podesiva бретельки i dizajn grudnjak bez kompresije pogodni su za sve šalice.Potpuno pokriva leđa zaglađuje gornji dio leđa.Kopča na gumbu u području prepone pogodnosti za manevriranje.

Razlog: Korektivne donje rublje diskretno ispod svakodnevne odjeće zahvaljujući svojoj bešavna površina svijetle boje.Možete ga nositi bilo gdje, s bilo koje gornje odjeće, kao što su kratke hlače, bluze sa dubokim urezima, suknje.Pogodno za ured, svakodnevni čarape, spavanja, zurke itd.

Set uključuje:

1 * Korektivne donje rublje

Estrih DA
Materijal PAMUK
Slika No
Korištenje Vjenčanje dom
Stil Klasični
Naziv protuklizni tepih
Debljina Normalan
Ima li buckle DA
Karakteristike Neškodljiv za okoliš
Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena