Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Vilica za mtb, 26 27,5 29 inča, vilica za zračni ovjes MTB, rezervni dijelovi za bicikl, vilica od legure magnezija

Na lageru
1 571.56 kn 880.06 kn

Broj artikla:

w400005

Oznake:

Model proizvoda: HERO-7

-Veličina:26/ 27.5/29 Inču (veličina kotača)

Tip stupa upravljača: Izravna cijev / cijev kosi

Tip zaključavanja: Ručno zaključavanje, daljinsko zaključavanje

Akcija: 120 mm

Gornja cijev: 220 mm

Tip osi dnu cijevi: 9x100 mm \ QR-os \ Быстроразъемная \ Metalni umetci \ Пенопластовое prsten, Materijal: магниевый rafting

Promjer stupa upravljača: 28,6 mm (bez navoja)

Duljina stupa upravljača: aluminijske legure 6061, 220 mm

Materijal ramenog pokriće: aluminijska legura, provrt od središta do središta 130 mm

Promjer cijevi dijagonala: 32 mm, čvrsti анодированная površina

Težina: (daljinsko zaključavanje + 80 g)

26 inča 1690 g

27,5 inča 1740 g

29 inča 1790 d

Karakteristike proizvoda:

Dostupan 26/27,5/29 inča, hod 120 mm

Ne sadrži masti metalni umetci pruža dugotrajan lubrikant, jamči da razmak u utikač ne će biti oslabljena, a rad će чуткой i mekom. Spužvasto ring mast i čvrsto анодированное oplata cijevi stupa pružaju dugotrajan lubrikant bez boje. Naljepnica također mogu skinuti i zamijeniti za onu koja vam se sviđa.

-Dakle, vilica je čvrst i izdržljiv, možete voziti po cesti, i ona će raditi dobro.

Usluga.

-CYCLING HERO - profesionalni proizvođač dodatne opreme za bicikle, možete pronaći ono što vam je potrebno da se u našoj trgovini.

1, BICIKLISTIČKI HEROJ, MTB, Zračni priključak za mtb, Ovjes bicikla, Osovina QR Vilica 9x100 mm, Zaključavano hod 120 mm, Metalni Umetci, Губчатое prsten.

2、 【Veličine vilice】 MTB Vilica 26/27,5/29,5 cm, zračni vilica, promjera cijevi dijagonala 32 mm, promjer stupa upravljača 28,6 mm, postolje ležaja upravljača s izravnom cijev 30 mm, promjer osnove ležaja upravljača s konusna cijev 39,8 mm, hod 120 mm, QR-os 9 * 100 mm, быстроразъемная, disk kočnice s межосевым udaljenosti 74 mm.

3、 【Odlične karakteristike i materijal】 Zračni čep za brdski biciklizam CYCLING HERO koristi магниевый legura za izradu dijelova noge vilice, tako da je lakši i čvršći, interno korištenje metalnih cijevi, prednost leži u povećanju snage vilice i najvećem смазке, metalne navlake također poznat kao ležajevi koji ne trebaju смазке, da bolje štiti stalak i ne istroši, vilica nije oslabio zbog dugotrajnog korištenja, što je jako dobro iskustvo.To je vrlo lijepo iskustvo, cijev stalak obrađen uljem podmazan s губчатым prstenom koji štiti podmazivanje cijevi para i brtvenog prstena, ne uzrokuje propadanje i blijeđenje boje, a također čini utikač više osjetljiva.

4 [LAGANI I PREDNOSTI] Zračni vilica teži oko 1690-1780 grama (daljinsko zaključavanje + 80 grama), što smanjuje težinu bicikla i izravno poboljšava ubrzanje i brzina pokretanja.Mislim, to bi trebalo biti ono što želite, naša ideja se sastoji u tome, da bi utikač čvrste joj nije lako razbiti, jednostavan za korištenje i održavanje, metalni umetci nije mašću za rad, morate ga koristiti samo za pola godine, za financiranje zaliha ulja za klizne spužvasto prsten, i više ništa ne zahtijeva održavanje.Vrlo povoljno dobro operite распорную cijev u normalno vrijeme!

5, [dobre recenzije i naglašava] Zračni vilica CYCLING HERO koristi isti sustav zračnih izvora, da je i kod vodećih svjetskih brandova, vanjski balon pumpa povećava propusnost zraka, kapacitet zraka kamere i vilice dobra osjetljivost uporište u svezi s elastičnošću vilica je ojačana da se prilagode složeniji i neravnim cestama, lagane vibracije mogu dobro apsorbira.

Naziv AttLvTu
Korištenje BMX, Круизеры, Brdski biciklizam, Cestovni bicikli
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Čep za ulje i plin (otpornost na zrak/масляное prigušenje)
Materijal Магниевый rafting
ovjes DA
Veličina kotača 26-27,5-29 inča
Pogodni su za Disk kočnica

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena