Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

70 ML Нанокерамического pokrivenost Graphene 9H Pro Гидрофобная zaštita boje Vozila od visoke temperature, otpornost na ogrebotine, Poljski za poliranje

Na lageru
95.30 kn 47.61 kn

Broj artikla:

w42067

Oznake:

графеновое premaz

Glavne točke:

1. Zaštita vodootporan keramičkim slojem: Zahvaljujući графеновому керамическому cesti ovog automobila možete uživati vožnje po kiši, bez brige o vodeni obojeni u svom automobilu.Čini vodonepropusnim графеновый keramički sloj koji štiti vaše vozilo od prljavštine.

2. Štiti od uv zraka: To je auto графеновое keramički premaz namijenjen za zaštitu boje vašeg automobila od štetnih uv zraka koje mogu uzrokovati pucanje, feding i oštećenja na suncu.

3. Učinak pokrivenost kristalima Super Water Flow: Графеновое keramički premaz ovog automobila stvara efekt poklopac kristalima super water flow, koji daje sjaj vašem automobilu.Ona također štiti vaše vozilo od ogrebotina i vraća sjaj boje.

4. Jednostavnost nanošenja: ne trebate bilo kakve profesionalne alate ili tehničko znanje za korištenje ove prevlake od automobilske графеновой keramike.Jednostavno slijedite jednostavne upute i uživajte u rezultatima.

5. Poklon za ljubitelje automobila: Ako tražite poklon za vozač, novak vozača, mehaničara ili početnik u vožnji, графеновое keramički premaz ovaj automobil idealan izbor.To je praktičan poklon, koji može poboljšati izgled bilo kojeg automobila.

Opis:

Želite zaštititi premaz vaše vozilo od oštećenja kiši i suncu?Želite dati svoj automobil sjajan i gladak izgled?Ako je to tako, će vam se svidjeti naš keramički premaz za eksterijera vozila.Ovaj premaz sa efektom kristalizacije vode super flow, koji stvara zaštitni sloj na površini vašeg automobila.Im je lako koristiti u skladu s uputama, te ga dovoljno dugo.To je također odličan poklon za početnike u vožnji, koji žele sadržavati svoje automobile u dobrom stanju.

Karakteristike:

1. Količina: 70 ml / 2,3 grama

2. Bruto težina: 95 g

3. Veličina pakiranja: 10*5.5*4.5 cm/3.9*2.1*1.7 inču.

Pakiranje list:

Auto графеновое keramički premaz * 1

Spužva * 1

Ručnik * 1

Rukavice * 1 par

Premazom * 2

Tip materijala Tekući
Posebne karakteristike Zaštita od гидрофобной boje
Težina proizvoda 95g
Naziv modela Keramički premaz
Visina proizvoda 10cm
Širina proizvoda 4.5cm
Tip proizvoda Set materijala za poliranje
Dužina proizvoda 5.5cm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv vvcesidot

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena