Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Krem presvlaku za kauč u dnevnom boravku, torbica za jastuk u spavaćoj sobi, torbica za jastuk u struku

Na lageru
158.48 kn 142.63 kn

Broj artikla:

w423968

Oznake:

unutra nema jastuci, samo torbica

Napomena :

1. obično dostava prioritetno Kine u svoju državu će koštati oko 1 mjeseca, ali u sezoni vruće prodaje (u neke posebne dane), to može koštati oko 2 mjeseca.Ako ne možete čekati tako dugo, molimo ne stavljajte red.Također se nadamo da ćete dobiti robu kako je prije moguće, ali ne možemo kontrolirati brzina transporta, puno vam hvala za razumijevanje.

2. Zbog niske cijene dostave, to je nešto rizično u vrijeme dostave, odaberite CPAM (avio-polazak pošte Kine).Ako ste zabrinuti o gubitku upućivanje, preporučeno slati CPAM, ili EMS drugim курьерами.Što se tiče manje profita, mi ne ćemo uzeti na sebe punu odgovornost za bilo kakve gubitke.Očekujemo vaše razumijevanje.

Opis usluge

1. Sve predložene nama proizvodi imaju visoku kvalitetu i najnižu cijenu, a možete napraviti mješoviti narudžbu bez minimalnog iznosa (MOQ);

2. Brza i sigurna dostava EMS (5 ~ 10 dana), UPS, DHL i sl. (4 ~ 8 dana) ;

3. Mi ćemo pripremiti vašu robu odmah nakon primitka vaše uplate, i dati vam broj za praćenje nakon slanja vašeg proizvoda; obično šaljemo vam robu u roku od 48 sati nakon što napuste svoje uplate, slanje prikazat će se u sustavu EMS otprilike 1-2 dana;

4. Za bilo kakva pitanja, molimo, kontaktirajte nas za prvi put.mi ćemo odgovoriti u što kraćem roku;

5. Molimo vas da pravovremeno pratite svoje proizvode nakon što smo ih poslati;

6. Molimo da blagovremeno potvrdite primitak robe; ako ste zadovoljni našom uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu.To će odličnu podršku u našem radu.;

7. Mi ćemo poslati proizvod na adresi na defaultu, ako ne, recite nama, a broj telefona je važno, kada ostavite svoju e-adresu.

8. Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve nezgode, kašnjenja ili drugih problema, za koji je odgovoran za isporuku usluga.

9. Kupac je odgovoran za sve poreze i/ili naknadu, naplaćuju se po njegovom zemljom.I roba bit će označene kao "dar" ili "uzorak" za pojednostavljenje carinjenja i smanjenje troškova.

10. Kupac snosi odgovornost za osiguranje, koje smatrate potrebnim.

Pravila povrata

Ako želite zamijeniti primljene robe, morate nas kontaktirati u roku od 7 dana od primitka vaše narudžbe.I morate platiti dodatnih troškova za dostavu, a vraćena roba mora biti pohranjeni u izvornom stanju.

Naši

Jer vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.Hvala.

Uvjeti

Ako je proizvod neispravan, molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 3 dana od dana isporuke.

Svi proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom stanju, da imaju pravo na povrat novca ili zamjenu proizvoda.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostaviti negativnu ili neutralnu ocjenu.Mi ćemo raditi s vama kako riješiti bilo koji problem

CN Šangaj
Korištenje Dekorativni, SJEDALO, stolac, Automobil
Stil Ультрамодные model
Tip slike Однотонный
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tehnika sviranja Ručni rad
Broj modela 888
Materijal Miješanje

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena