Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

2 Komada Debljine Mekih Kuhinja Prostirke Za Pod, Skup Сверхпрочных Ugodan Miš Stoji, Vodootporan Kuhinja Tepisi Za Trčanje

Na lageru
190.18 kn 123.63 kn

Broj artikla:

w426451

Oznake:

Set kuhinjskih tepisi i klizač za zaštitu od umora, 2 komada: Ovi mekani kuhinja tepisi za seks u paketu s udobne uspravne tepisi mogu pružiti dovoljno soft radni prostor kada se koristi kao podnoj za desktop, kuhinjske podnoj za kuhara ili drugog podnoj za zaštitu od umora.

Set kuhinjskih tepisi i trkača s debelim jastukom: Meke prostirke za zaštitu od umora pružaju dovoljnu podršku za noge i koljena pri dugotrajno stajanje, od njih će ispasti odličan mat za pranje rublja, kuhinjski prostirač za pod i klizač.

Vodootporan i маслостойкие miš sudopera: otporni na habanje tepisi od kvalitetnih poliesterskih vlakana, oni podnose izlijevanje ili kuhinjski katastrofe.Čist dizajn površine će pružiti toplo i upečatljiv naglasak u svakom domu.Dovoljno robustan za korištenje u područjima s intenzivnim prometom.

Нескользящие tepisi Comfort za kuhinje: Tepisi dolaze s anti-podloge za dodatnu sigurnost i stabilnost.Radi na različitim površinama (drvo, keramika, laminat, mramora, betona i tako dalje), jedinstvene skošene ruba sprečavaju спотыкание.

Lako periva tepisi za spol: Jednostavno obrišite vlažnom krpom ili spužvom, koristite bilo koji uobičajena potrošačka sredstvom za čišćenje ili očistite od prljavštine i prašine, uštedite svoje vrijeme i energiju.Kuhinjski tepisi od пеноматериала s dijamantima u crno-bijelim kariranim protiv umora izvrsni za kuhinje, pranje rublja, stol, vježbe, uredske fotelje, radionice, pulta i još mnogo toga!

Boja: crna

Materijal: poliesterska vlakna

Veličina: 40x60 cm, 40x120 cm

Sadržaj pakiranja:

2 * tepih

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Podrijetlo Kontinentalna Kina

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena