Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Koraljni ručnici Soft Впитывающие ručnici za kupaonicu Впитывающие Быстросохнущие i mekani ručnici, Ručnici za kupaonicu i kuhinju

Na lageru
145.51 kn 72.72 kn

Broj artikla:

w431581

Oznake:

Opis:

1. Proizvedeno od mekanih poliesterskih vlakana, to je впитывающее, mekan i udoban ručnik.Jedinstven dizajn u traku s dodatnim nijansama.Ručnici od коралловой vune imaju klasičan dizajn, strip, koji je obojen u žive boje, da bi ih živi.

2. Ugrađen sofisticirani dizajn ivica skup kadu ručnika razlikuje precizne i jedinstvene ožičenjem i pažljivo osmišljenog za prelazak svakog uboda tkanja.

3. Iz ovog odbojku na ručnike možete učiniti svijetla kućni ručnik, ručnik za bazen hotela, пляжное ručnik naselju, ručnik za opuštanje pored bazena ili spa-ručnik hotela.Za korištenje u teretani pokrijte stol za vježbe dva sloja pliš ručnika.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: set kadu ručnika

veličina:

Veličina ručnika je oko 35 × 75 cm / 13,77 * 29,52 u.

Veličina банного ručnici 70 x 140 cm / 27,55 * 55,11 u.

Popis proizvoda:

Ručnici za kupaonicu: ručnik za ruke * 1 + банное ručnik * 1

Napomene:

1. Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kut snimanja proizvod se razlikuje u boji.

2. Zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja u iznosu od proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu.

1. 【Vrhunsku kvalitetu】 Izrađen od strogo отобранного mekog materijala od poliesterskih vlakana, kada krevetu je jedan od upija, ugodno je za kožu i teške ručnika i ne uzrokuje gubitak ресничек, što se obično događa.

2. 【Izvrstan dizajn ivica】 Set ručnika na pruge, pažljivo stvorena za prijelaz, za svaki bod, opremljen profinjeno ivica, koji pruža točne i jedinstvenu ožičenje.

3. 【Basic】 Ručnik u traku za kupaonicu, izradu ukupni stil više rodi-kosti, daje vašoj kupaonici elegantan i sofisticiran izgled i daje uncluttered estetike.

4. 【Klasični prugasti uzorak】 Coral ručnici više klasične i svijetle u usporedbi s onima однотонными ručnicima, koji odražavaju više velikodušnosti i izazivaju divljenje kod vas i vašu obitelj.

5. 【Naširoko koristi】 ručnici za kupaonicu, idealno prikladan za obitelji ručnika, ručnici za bazen u hotelu i plaži ručnika za odmor, pogodno za naselja uz bazen, ručnici za najam ili spa tretmane u hotelu, kao i prekriva stol za vježbe dva sloja pliš ručnika za uporabu u teretani.

Tehnika sviranja U koju su utkane
Karakteristike Быстросохнущее
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Poliester / pamuk

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena