Vaša košarica

Broj: 0
Srednji rezultat: 0 kn
Besplatna dostava za sve narudžbe

Tester alkohola Prijenosni Izuzetno Breathalyzer Beskontaktni Detektor Alkohola USB Punjiva s Digitalni Led Signalizacijom

Na lageru
129.31 kn 31.21 kn

Broj artikla:

w474231

Oznake:

Prijenosni breathalyzer će vam pomoći da brzo prepoznati koncentracije alkohola, zahvaljujući высокочувствительному chip mjerenje će biti precizniji.Otkrivanje puše, pisak nije potrebna, dimenziju više zdrav.

Karakteristike:

Prijenosni tester na alkohol, veliki led zaslon, točne, s трехуровневыми индикаторными žarulje, rezultati testa su jasni na prvi pogled.

To može pomoći u znanstveno filtrirati, očistiti od nečistoća, spremi alkohol i približiti rezultat testa na koncentraciju alkohola u krvi.

Opremljen inteligentnim čipovima, высокочувствительными senzorima, on daje točnije rezultate otkrivanje i podržava funkciju alarma.

Veze otkrivanje, izravan продувание - to vam omogućuje da se izbjegne rast bakterija u udarac cijev, a metoda mjerenja više экологичен.

Ugrađena baterija velikog kapaciteta, niska potrošnja energije, dugo vrijeme čekanja, jednu potpunu naknadu možete koristiti oko 150 puta.

Visoko kvalitetni materijal ABS, tanka rad i dugi vijek trajanja.Mali i prenosiv, pogodan za testiranje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Tehničke karakteristike:

Boja: crna

Materijal: ABS

Zaslon: led ekran

Područje testiranja: 0,000-0,199% BAC (0-1,9 g /l)

Točnost: ± 0,005% BAC

Vrijeme odziva: Napomena:

Preporučuje se provesti test kroz 20 minuta nakon konzumiranja, a rezultati mjerenja će biti točniji.

Pakiranje list:

1 * Breathalyzer

1 * USB kabel

1 * Vodič za korisnike

Dostava:

1. Jamčimo otpremu robe u roku od 24-72 sata nakon potvrde plaćanja, osim blagdanskih dana.

2. Šaljemo poštom Kine, HKpost EMS, DHL, FedEx, po vašem izboru boravak naloga.

3. Ako ne primite robu po isteku 45 dana, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo učiniti sve naše napore za rješavanje problema.

4. Mi nećemo biti odgovorni za kašnjenja uzrokovana carine, uvozne carine, poreze ili druge carinske naknade.

Garancija:

1. Na sve proizvode, jamstvo 1 godina.Ako je vaša kupnja ne odgovara za kvalitetu roba ne odgovara namjeni ili ne odgovara opisu, mi ćemo se pobrinuti da vaši problemi su riješeni.

2. U slučaju nepravilnog slanja proizvoda, molimo kontaktirajte nas u roku od 48 sati nakon isporuke.Organiziramo isporuku ispravne robe ili povrat svu vašu uplatu.

3. Za neispravne proizvode, molimo vas da fotografija ili video zapis, poslat ćemo ih ponovo ili povrat novca nakon potvrde.

Pribor za SAMOSTALNU izradu Boja i dekoracija
Broj modela plinski alarm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv weytoll
Sa LCD zaslonom ili bez njega DA
Vrsta plina Višenamjenski

0 Komentara o ovom proizvodu

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Opća procjena